ir a la web de relojes gratis

domingo, 14 de noviembre de 2010

Perquè patina la gent

Divendres passat varem fer una ruta com es fan cada divendres desde fa més de 10 anys i se´m va ocorre al acabar la ruta,preguntar a les persones que hi havien allà,perquè cada divendres es posen uns patins als peus i surten a recorre la ciutat i les respostes,malgrat ser tots molts diferents en feina,família i caràcters,van ser bastant significatives.
La majoria de les persones ho fa principalment per el benefici que reporta fer un esport a nivell físic que ademés els hi dona una sensació de llibertat.Per altra banda hi ha també un factor social important.
La veritat és que sempre hi he trobat molt bon ambient en les rutes,sempre són moments d´alegria i de riures i no m´estranya que hi hagi cada vegada més gent que s´enganxi a practicar aquest esport.

4 comentarios:

  1. Quina enveja que em fas.
    A vegades m he trobat aquets grups de que parles i he pensat..estàn sonats...ara segurament pensaré tot lo contrari.

    ResponderEliminar
  2. Bueno, yo como patinador que lleva casi 5 años con ruedas en los pies debo decir que me parece fabuloso que se organice un evento así en la ciudad, es muy social y le da mucha vida, y sobretodo, practicas un deporte de poco riesgo y muy sano.
    Me gusta el Blog Cristina, y espero que lo vayas actualizando a menudo con eventos y cosas relacionadas con el patinaje.
    Salut!!
    D.

    ResponderEliminar
  3. La ruta que se hace los viernes en BCN se ha convertido en tradicional. Y ha emulado a otras ciudades europeas que ya es habitual que ese dia se hagan rutas por la ciudad, como en Frankfurt, Amsterdam, y la mas famosa la de Paris.
    Para mi es un dia de encuentro con amigos que compartimos una afición.
    A nivel organizativo es un aparador de la ciudad y también de los patinadores de Barcelona.
    Esta ruta es un acontecimiento lúdico deportivo con una carga social muy importante.
    Al pricipo la gente viene a patinar por la novedad de hacerlo en la ciudad y al "abrigo" de la organización que vela por el desarrollo seguro de la ruta; al poco tiempo uno va como parte de la agenda semanal para divertirse, acontrarse con los amigos y hacer de nuevos.
    Esto es fantástico y muy gratificante.

    ResponderEliminar
  4. Tere:
    Soc patinadora de al voltant de 3 anys, i m'encanta, a part de practicar un esport es una excusa per a deshibirse, relacionar-se amb el grupm durant les rutes que fem sin son ràpides, descarregues adrenalina això fa que et sentis genial, practiques esport a l'aire lliure i ademés de económic es pot practicar per dintre de la ciudat, es una forma de fer turisme.

    ResponderEliminar